Jump to content

Alliance List Sorting


Ghuxalia
 Share

Recommended Posts

Both arrows are there now, which is good. But, under some lists, the arrows for the "Total" column are not aligned. When listed by any category, from greatest to least, and "Alliance," "Avg," "Anarchy," and "Nukes," the up arrow for the "Total" column is moved to a second row, and points towards the down arrow (see below). Under the remaining listings, the arrows are normal (v^). All other arrows for the categories are always normal.

The arrows look like this (instead of the normal v^):

v

^

Link to comment
Share on other sites

Firefox

total.png

http://www.cybernations.net/allAlliances_display.asp

Might be this. But I don't see why this would happen spontaneously unless you happened to be tinkering or something

<td width="21%" height="14" bgcolor="#000080" align="center" valign="top">

<p align="left">

<font color="#FFFFFF">Alliance<br>

<a href="/allAlliances_display.asp?Page=1&Order=DESC&Field=Alliance_Name">

<img border="0" src="assets/down.gif"" alt="Sort Ascending"></a>

<a href="/allAlliances_display.asp?Page=1&Order=ASC&Field=Alliance_Name">

<img border="0" src="assets/up.gif"" alt="Sort Descending"></a>

</font>

</td>

<td width="7%" height="14" bgcolor="#000080" align="center" valign="top">

<p>

<font color="#FFFFFF">Total<br>

<a href="/allAlliances_display.asp?Page=1&Order=DESC&Field=Total_Nations">

<img border="0" src="assets/down.gif"" alt="Sort Ascending"></a>

<a href="/allAlliances_display.asp?Page=1&Order=ASC&Field=Total_Nations">

<img border="0" src="assets/up.gif"" alt="Sort Descending"></a>

</font>

</td>

Link to comment
Share on other sites

Well it's an odd error, I can't seem to pinpoint what's wrong. I tried refreshing and all that.

Didn't watch the whole video, but could it possibly be a screen resolution thing? I'm at 1280 x 800.

EDIT: Just got this to happen, when I adjusted the zoom level. The error doesn't seem to be consistent - it'll sometimes come up when I zoom in 3x and 5x, but not always. Seems to be some kind of column with problem. Maybe adjusting the 7% width to 7.1% or something, and reducing elsewhere, might fix this problem.

Edited by Gopherbashi
Link to comment
Share on other sites

Didn't watch the whole video, but could it possibly be a screen resolution thing? I'm at 1280 x 800.

EDIT: Just got this to happen, when I adjusted the zoom level. The error doesn't seem to be consistent - it'll sometimes come up when I zoom in 3x and 5x, but not always. Seems to be some kind of column with problem. Maybe adjusting the 7% width to 7.1% or something, and reducing elsewhere, might fix this problem.

It's got to be a screen resolution issue because everything in destro's video looks elongated.

I was able to duplicate the issue using the zoom feature and I've made a change that stopped the problem on my machine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...