Jump to content

Improvement Decom Bug


SunnyInc
 Share

Recommended Posts

I'm trying to decomission my labour camps and as far as I am aware, there are no restrictions on deleting your labour camps. I am pretty sure admin was spot on when he said that java was the problem and I need to know how to turn it on...

Edited by SunnyInc
Link to comment
Share on other sites

Yeah, I was afraid of that. Do you have any other browsers installed? If so, try 'em. If not, try installing Opera and try the decom again. It's what I use and the only problem I've had with it is stuff like the map function.

Link to comment
Share on other sites

Yeah, I was afraid of that. Do you have any other browsers installed? If so, try 'em. If not, try installing Opera and try the decom again. It's what I use and the only problem I've had with it is stuff like the map function.

Alright, thanks for your help mate.

I suppose you could always get someone to nation sit for a day and have them do it instead.

Are you volunteering :P?

Link to comment
Share on other sites

Yes, the problem is definetly when the IE7 phishing filter is running. It seems to be taking unusually long depending on what advertisement banner is on the bottom.

If you can't wait the 30-60 seconds for the phishing filter to complete, you can always disable the filter by going to the advanced tab an under Security->Phishing Filter select the "Disable Phishing Filter" radio button.

Of course the best solution is for admin to figure out what it is about the banner advertisements that are making the filter run so long. With todays computers it is usually a bug when something takes more then a second or two.

Link to comment
Share on other sites

Did you really have to make that many posts. :huh: Good work on finding the issue though. Could you specify the KB number of the update that caused the problem?

Link to comment
Share on other sites

It's not just IE, I'm having what I presume to be the same problem in firefox 3.0.11 on MacOS, and I don't think it's the phishing filter, the browser gets stuck loading the page at "Read pagead2.googlesyndication.com"

edit: Also it is intermittent.

Edited by SleepiB
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...