Jump to content

Can't join alliance?


VicoN

Recommended Posts

I am having a problem with joining an alliance, it won't let me change my AA to something besides the presets, where it should allow me to choose another alliance and type it in, it just says "None" making 2 "None"s. I also found another problem that may be related, I bought 20-some infrastructure today and that is all gone, as the money I paid for it.

Are these bugs?

Edited by VicoN
Link to comment
Share on other sites

I am having a problem with joining an alliance, it won't let me change my AA to something besides the presets, where it should allow me to choose another alliance and type it in, it just says "None" making 2 "None"s. I also found another problem that may be related, I bought 20-some infrastructure today and that is all gone, as the money I paid for it.

Are these bugs?

Don't use a proxy.......multi anyone? :popcorn:

Link to comment
Share on other sites

I don't use a proxy except for at school, I did this today, this morning, and my infrastructure went back to the way it was the day before, and my happiness boosted to where it was earlier in the week (was severely low this morning), but my money is gone.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...