Jump to content
Sign in to follow this  
jerdge

Bullet (ASCII #7) showing "•" in Team News comments

Recommended Posts

When entering comments in the Team News, the ASCII #7 bullet character (•) shows correctly in the input box, but it's then rendered with the string "•" in the posted comment.
 
Please note that the character '•' works instead fine in Personal Messages.
 
Thanks for looking into it! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

That input box is encoded for security reasons, so it only accepts plain text, hence why the bullet is not supported. The bullet character should not be working in personal messages either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, you're right that bullets don't work in PMs (check PM with ID=78630738, if you wish). However, I am pretty certain that they used to work. Well, I am old and silly enough that I may just remember it wrong, anyway. :D

 

Of course we can do without it, but I wonder what bad could the '•' character do: it's just standard ASCII stuff... Thanks for the prompt reply, anyway. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...