Jump to content

Image files not displaying in CN Forums


ChairmanHal
 Share

Recommended Posts

I've been cruising through some topics and noticed that while images are displaying in sigs, for avatars and such, images that are in the body of the text of posts are not displaying properly.  Since people like to post flags with treaty announcements, can this be fixed or was the ability to display images turned off at some point recently for some reason and I'm late to the "party"? 

Link to comment
Share on other sites

Examples:
 
 
 
 
Either we're getting coincidental display issues because of user error, or as suggested image hosting issues, or...a bug maybe here?
 
Anyway, seems kind odd. 
Link to comment
Share on other sites

Examples:
 
http://forums.cybernations.net/index.php?/topic/121369-an-announcement-from-the-north-star-federation/?p=3246955
 
 
http://forums.cybernations.net/index.php?/topic/121330-a-joint-sta-and-odn-announcement/?p=3246204
 
Either we're getting coincidental display issues because of user error, or as suggested image hosting issues, or...a bug maybe here?
 
Anyway, seems kind odd.


If it makes you feel better, I'm just seeing text as well.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...