Jump to content

.verification code bug


JonBoy16
 Share

Recommended Posts

Several times when I have tried entering the Verification Code prior to sending a message, I get an error message stating that I entered the code incorrectly. I know- the obvious answer is that I entered it incorrectly, right? Well that's not the case. I always check and double check when entering the code and sending the message. When I get the error message and hit the browser's back button and check again, it again shows me that I entered the code correctly. This has probably happened six or seven times already this round.

Link to comment
Share on other sites

I know that Chrome had an issue with the codes being out-of-sync sometimes, but that was with an older version that has since been corrected. I've heard that sometimes mobile devices have similar issues. Are you by chance using either of those to access the game?

Link to comment
Share on other sites

[quote name='admin' timestamp='1303527912' post='2697351']
I know that Chrome had an issue with the codes being out-of-sync sometimes, but that was with an older version that has since been corrected. I've heard that sometimes mobile devices have similar issues. Are you by chance using either of those to access the game?
[/quote]
I've only had the issue with Firefox. My phone has always worked fine with the codes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...