Jump to content


Photo

Broken URL Concatenation


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 dev0win

dev0win

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 370 posts
  • Nation Name:infinity otriad
  • Alliance Name:NATO

Posted 28 March 2013 - 12:35 PM

Where: http://www.cybernati...tats_awards.asp

 

Links affect all links in the following subsections: 

 

  • Link Subsection: Most Alliance Casualties
  • Link Subsection: Seven Day Alliance Aid Sent

 

Links appear as: http://www.cybernati...ats_custom.asp?AllianceNew%20Pacific%20Order

 

Links Should Appear as: http://www.cybernati...om.asp?Alliance=New%20Pacific%20Order

 

Simple missing "=" in concatenate string.

 

 

Thanks,

 

Devo

 

 

I skimmed the recent reports in bug sections. Didn't see this posted but I'm fairly busy so I apologize in advance if this has already been addressed.



#2 admin

admin

    Game Admin/Owner

  • Admin
  • 5,657 posts
  • Nation Name:Great Nation
  • Alliance Name:CN Staff

Posted 28 March 2013 - 01:07 PM

It works fine for me in FF and IE. The = sign is present in the URLs. What browser are you using?



#3 dev0win

dev0win

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 370 posts
  • Nation Name:infinity otriad
  • Alliance Name:NATO

Posted 05 April 2013 - 09:18 AM

Sorry for the delay. Chrome.

 

 

Below you can see two examples that are working differently. The red links are the highlighted ones. NPO is highlighted under the one section and the url displays in the bottom left without the "=" causing the link to fail. This does not function similarly for the previously existing awards as shown in the second picture.

 

Hope this helps.

 

Thanks,

 

Devo

33z2zyu.png

 

 

 

edit for spacing

 

 

 

 

24f9xqe.png


Edited by dev0win, 05 April 2013 - 09:19 AM.


#4 admin

admin

    Game Admin/Owner

  • Admin
  • 5,657 posts
  • Nation Name:Great Nation
  • Alliance Name:CN Staff

Posted 06 April 2013 - 06:01 AM

Thanks for the screenshots. I was looking at the wrong links before. The issue has been corrected.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users